mandag 7. november 2011

Knekkebrødbaking

Man tar hva man haver i skuffer og skap.

IMG_4390

Denne gangen ble det ca dette:

  • ca 7 dl vann (eller 6,5, avhengig av str på bakebrett)
  • 1 ts salt
  • 2 dl hver av linfrø, solsikkekjerner og sesamfrø
  • 3,5 dl havregryn
  • 3,5 dl grovbakstmel (oppskriften sier grovt rugmel, noe jeg ikke hadde. Men funket veldig fint med grovbakst i stede)

Rør rundt, og fordel på to stekebrett MED BAKEPAPIR under.

IMG_4391IMG_4392

Stek i 190 grader varmluft i 15 min. Ta ut brettene, bruk pizzarulle og skjer passe knekkebrødbiter. Stek videre i 25 minutter. Avkjøl på rist.

IMG_4393

Oppbevares i tett plast/metallboks og nytes med alle mulige slags pålegg. Nammis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar