Jeg har startet med årets julebakst. I går ble det hele fire sorter!
Praktisk oppskrift av Wenche Andersen. Fire julekaker av samme deig. Perfekt! Mosaic sin julecd i bakgrunnen. Julestemning og julelukt i heimen.
Ingredienser:
Etter en runde i Kenwooden, ble deigen delt i fire. Valnøtter og sjokolade blandes i den ene deigen.
Appelsin og sjokolade i nummer 2.
Ingefær, både syltet og tørket, samt sitron i den tredje. I nummer fire ble det dadler, fiken og malt nellik.
Deigen plasseres på bakebrett med teskje (dette ble litt for tett, så kakene smeltet litt sammen).
Etter noen minutter i ovnen – TADA! Deilige julekaker, og deilig juleduft i huset!
Etter avkjøling, lagres de i tett (jule)boks og NYTES! Ingefær anbefales i julebakst!
Mmmmm så deilig ut! Godt tips! Tror jeg skal prøve det samme.. Bare dumt at jeg ikke har fud prufessor :-P
SvarSlettÅdis
Både Wenche og Mosaic, då må det bli bra!
SvarSlett